Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μαρτυρικό βάπτισης!! (2η ανάρτηση ημέρας)

Και εδώ το μαρτυρικό μας!

Με άλλο φόντο...






Καλό μεσημέρι φίλες μου!!

Καλό μεσημέρι!!

Καλό σας μεσημέρι!!
Τι μου κάνετε?

Εγώ εδώ στο γραφείο είπα να κάνω ένα διάλειμμα και χαζεύοντας τις αναρτήσεις μου είδα ότι σας χρωστάω ακόμα φωτογραφίες από τη βάφτιση του Νικόλα!!Ντροπήηηηη....

Λοιπόν εδώ είναι το προσκλητήριο...έστω και καθυστερημένα!!
το χαρτί που είχα επιλέξει....
 


 

η τελική μορφή!!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Καλημέρα & καλή μας εβδομάδα!!

Καλημέρα κορίτσια!!
Τι μου κάνετε? Καλή μας εβδομάδα!!

Πως περάσατε το Σ/Κ? Εμείς σχετικά ξεκούραστα, γιατί δεν είμασταν στο βομβαρδισμένο (από παιχνίδια, κατεβασμένες κουρτίνες, άπλυτα, ασιδέρωτα) σπίτι μας.

Πως πάνε οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα?Κάποιες από εσάς βλέπω ότι ξεκινήσατε, εμένα βρε παιδιά όμως δεν μου κάνει και πολύ κέφι ακόμη.....μα είναι δυνατόν να έχει καλοκαίρι στη Ρόδο, να κυκλοφορώ με κοντομάνικο και να πρέπει να ετοιμάζομαι για τα Χριστούγεννα?? Τι λέτε?

Κάνει εκεί μια προσπάθεια η κα Λίτσα στο εργαστήριο, αλλά όσον αφορά εμένα μάλλον χτυπάει τοίχο...χιχι!!Τι να κάνω βρε παιδιά...άτιμο καλοκαιράκι!!!
Είπα να ξεκινήσω με τις κουρτίνες μου, μήπως και μπω στο κλίμα του "περιορισμού" μέσα στο σπίτι, αλλά όπως θα καταλάβατε παραπάνω τους γύρισα επιδεικτικά την πλάτη και έφυγα!!! :p

Λοιπόν και επειδή έχω και δουλειά στο γραφείο και πρέπει να κλείσω, θα σας πω κάτι που μου είπε ο γιος μου πριν 1 εβδομάδα και με σόκαρε!!!!

Τον τελευταίο χρόνο από γλυκιά και τρυφερή μανούλα, έχω γίνει μια μαμά που φωνάζει, τσιρίζει, μαλώνει και διάφορα σχετικά!! Κάθε φορά που τα κάνω όλα αυτά, γεμίζω από τρελές τύψεις απέναντι στο παιδάκι μου, γιατί ξέρω πόσο τραυματίζω την παιδική του ψυχούλα!!! Ξέρω ότι φταίει η κούραση μου και όλες οι καταστάσεις γενικότερα που βιώνουμε σαν οικογένεια, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Έψαχνα να βρω τη δύναμη να συγκρατηθώ και δεν τα κατάφερνα, με αποτέλεσμα να με θεωρώ ανίκανη μάνα και λίγη!!Μέχρι που έφαγα το χαστούκι από τον γιο μου και έστρωσα!!
Τον έβαλα για ύπνο και μετά τις αγκαλίτσες μας και τα φιλάκια μας, του ζήτησα για πολλοστή φορά συγνώμη για τις φορές που τον μαλώνω και του φωνάζω! Και εκείνη τη στιγμή τον ρώτησα κάτι, κάνοντας ταυτόχρονα τη σκέψη ότι πολύ πιθανόν να μην καταλάβει την ερώτησή μου.
Του λέω λοιπόν: "Αγάπη μου όταν η μανούλα σου φωνάζει, τι νιώθεις?"
Και αμέσως βάζει το χεράκι του στο στόμα μου και μου λέει:
"Θέλω να σου αλλάξω το στόμα και να σου βάλω άλλο!!!!!!!"
Και παθαίνω το 1ο σοκ!
Λέω δεν θα κατάλαβε, οπότε του λέω: "Και όταν σου λέω ότι σ'αγαπάω?"
Μου λέει θέλω να κρατήσω το ίδιο!!

Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!Πόσο κακό κάνω στο παιδί μου???
Το παιδί μου που το λατρεύω, που πέρασα πολλά για να το αποκτήσω και να το καταστρέφω έτσι???
Είδα και έπαθα να συνέλθω!!
Σε συνδυασμό βέβαια με τον παιδικό σταθμό που του έχει δημιουργήσει και άλλα θέματα, τα οποία θα συζητήσουμε άλλη φορά,  όλο αυτό με έκανε να νιώσω ακόμη περισσότερες ενοχές!!
Από εκείνη την ώρα προσπαθώ να επουλώσω τις πληγές που έχω ανοίξει στην ψυχούλα του, σταματώντας τουλάχιστον να φωνάζω κάθε φορά που κάνει κάτι και εκνευρίζομαι!!!
Άλλωστε ξέρω πως απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή μου!!Απλά φαίνεται πως στη δική μου περίπτωση έπρεπε να βρω το δάσκαλο μου στο πρόσωπο του γιου μου!!

Αυτά για την ώρα!
Σας φιλώ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Καλό μήνα να έχουμε!!!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!
Καλό μήνα να έχουμε!!
Χάθηκα πάλι, αλλά από τη Δευτέρα τα πιτσιρίκια είναι εναλλάξ με πυρετό!!Super...

Λοιπόν χθες είχα τα γενέθλια μου και θέλω να ευχαριστήσω το γλυκό μου Κατερινάκι για τις πολλές ευχές που μου έδωσε, καθώς και για την ανάρτηση που μου αφιέρωσε!!! Επίσης, να ευχαριστήσω και όλες τις φίλες, κοινές και μη, που μέσω της ανάρτησής της μου ευχήθηκαν!!

Εύχομαι λοιπόν και εγώ σε όλες εσάς να είστε ευτυχισμένες και γερές!!

Και επειδή δεν μπορώ να σας κεράσω απευθείας ένα γλυκάκι, σας το αφιερώνω διαδικτυακά
 Ελπίζω πια από την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψω στις κατασκευές, αλλά δεν θέλω να λέω και μεγάλες κουβέντες μήπως και το γρουσουζέψω!!

Φιλιά πολλά & καλό Σ/Κ να έχουμε!!

ΥΓ: Εννοείται πως ευχαριστώ ξανά και τις μπλογκογειτονοπούλες μου, που μου ευχήθηκαν και στο fb (δεν σας ξέχασα, ε??)